logo

Ogromny gar

Gotowanie w wielkim garze

Gotowanie w wielkim garze to niezwykle spektakularna atrakcja na festyny, pikniki, biesiady i pozostałe imprezy plenerowe organizowane w mieście. Nasi kucharze są w stanie ugotować pyszne potrawy regionalne, znakomite żury, klasyczne barszcze czy sycące gulasze. Za każdym razem możemy dopasować rodzaj dania do specyfiki danego regionu. Uwzględniamy wszystkie potrzeby naszych Klientów.

W specjalnie przygotowanym naczyniu jesteśmy w stanie przygotować nawet 12 000 porcji pysznej zupy i innych dań. Ogromny gar wyróżnia się niesamowitą pojemnością – ponad 2000 litrów. To wszystko sprawia, że nasza atrakcja może stanowić centralny punkt każdej imprezy plenerowej w Twoim mieście. Kucharze opowiedzą o procesie przygotowania potrawy, zdradzą szczegóły na temat gotowania w takich wyjątkowych warunkach. To także wspaniała atrakcja dla dzieci, którzy mogą zobaczyć na żywo, jak przygotować danie dla wszystkich biesiadników.

Istotnym warunkiem przygotowania tego specjalnego cateringu jest dostęp do wody pitnej w odległości do 100 metrów od naczynia. Teren musi być utwardzony. Po spełnieniu tych podstawowych warunków możemy zaprosić gości do wspólnego posiłku!

POZNAJ
NAS
39725827_1784723218271148_1838688229700665344_n
Wielkie gotowanie podczas imprez plenerowych w Ogromnym Garze

W wielkim garze potrafimy ugotować dosłownie wszystko: potrawy regionalne, żury, barszcze, zupy rybne czy gulaszowe.  Potrawę  dostosujemy do gustów  naszego klienta, regionu kraju gdzie ma być zorganizowana impreza, ale także do pory roku (okres przedświąteczny – barszcze , zupy grzybowe, wakacyjny – grochówki, zupy rybne itd ). 
Ogromny gar to nie tylko niesamowite widowisko ale także przygotowanie ponad 12 000 porcji zupy lub innego dania w specjalnie do tego przeznaczonym garze o pojemności ponad 2000 litrów.

W zależności od rodzaju potrawy i ilości porcji czas przygotowania może się różnić, jednak średnio wynosi on 5 godzin np. w przypadku 5000 porcji zupy rybnej.

Nieodzownym warunkiem przygotowania cateringu jest dostęp do wody pitnej w odległości do 100 metrów od gara. Teren, na którym go postawimy musi być utwardzony.

Zapraszamy do kontaktu .

divider